EETCAFé SHOARMA-PIZZERIA KING

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1523 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Shoarma-Pizzeria King. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 11:53 Slecht, en als je het mij vraagt was de doner bedorven. We hebben alles direct weg gegooid. De geur die eraf kwam zorgde ervoor dat onze eetlust direct verdween.
28 nov 2022 om 18:22 het eten was zeer goed en lekker. de bezorging was ook zeer goed .
27 nov 2022 om 7:52 Snel bezorgd, waren lekkere broodjes en de bezorger was ook vriendelijk.
25 nov 2022 om 20:58 Bedankt voor de 3 liter knoflook saus. Ook was het vlees lekkee
25 nov 2022 om 20:34 Het eten was goed en voldoende
23 nov 2022 om 19:39 Zo vaak bestel ik hier en het is goed geweest. Ik heb vandaag besteld. Het eten stonk het vlees was oud en zuur.
22 nov 2022 om 19:49 Eten smaakte super alleen was wat koud toen het werd bezorgd maar zeker voor herhaling vatbaar
22 nov 2022 om 16:48 Beste kapsalon shoarma tot nu toe, tip probeer het met aardapschijfjes ipv friet. Zijn goeie mensen, vooral die kleine aziz
13 nov 2022 om 18:40 Teveel kaas in de calzone, het overheerste behoorlijk. Verder waren de hawai en de pesto pizza's super lekker en zeker voor herhaling vatbaar!
6 nov 2022 om 18:48 We hebben een ´REUZE´ broodje shoarma besteld. We kregen een klein pita broodje met shoarma voor wel 4 broodjes. Als we een reuze broodje bestellen gaan we ook uit van iets reuze en niet van een klein *** broodje. De rest was wel binnen te houden
30 okt 2022 om 23:57 De shoarma box smaakte goed . De frites was iets aan de harde kant . Het broodje gezond was lekker . De bezorgtijd was aan de lange kant .
30 okt 2022 om 18:47 Pizza was vet, veel olie en dikke stukken mozzarella kaas. Smaakte nergens naar.