EETCAFé SHOARMA-PIZZERIA KING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1709 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Shoarma-Pizzeria King. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 16:16 Eten was heerlijk. Bezorgtijd wat minder. Meer dan een half uur later dan aangegeven.
18 mei 2024 om 9:29 It was first time and will be more time
15 mei 2024 om 21:55 Friet prima en Kipcorn ook, lekker warm, alleen de mayonaise zat er niet bij. Broodje shoarma waren allemaal kleine stukjes en echt vrij simpel. Broodje niet gesneden.
14 mei 2024 om 0:33 Lekkere shoarma, lekkere pizza, warm, vriendelijke bezorger en snel bezorgd. Ik vind het prima!
5 mei 2024 om 19:28 Eten kwam op afgesproken tijd, goede hoeveelheid en erg lekker! Zeer vriendelijke bezorger.
30 apr 2024 om 10:11 Ze belden of het eten eerder kon komen dan de afgesproken tijd. Vervolgens kwam het nog aan op de afgesproken tijd. Grote kapsalon was nog minder dan de medium kapsalon.
29 apr 2024 om 20:48 We hebben 1,5 uur gewacht op onze bestelling ( geschatte wachttijd 45 min. ) de patat was keihard deze was echt veel te lang gebakken, spareribs zat geen smaak aan en erg weinig. Enige wat nog redelijk smaakte was de pizza maar wederom ook erg droog.
28 apr 2024 om 18:49 Het was koningsdag en voor het eerst was het niet het goed (normaal prima) Had een lahmacun met kip donor die was door midden bij bezorging en als je extra donor besteld bij calzone verwacht je hem in de pizza en niet in een bakje ernaast
25 apr 2024 om 23:23 Ik moest er even op wachten maar de kwaliteit was erg goed
17 apr 2024 om 21:31 We hebben lekker gegeten
6 apr 2024 om 20:26 Het eten was koud en alles zat er op aangeheven dat de helft er af moest
1 apr 2024 om 18:37 Snel bezorgd. Shoarma was helaas niet zo warm als ik van King gewend ben.